HAKKIMIZDA

DOĞA MÜHENDİSLİK HAKKINDA

Uzun yıllardır tesisat ve doğalgazla ısıtma konusunda faaliyetlerini sürdüren DOĞA Mühendislik firması, önemli lokasyonlara yatırım yaparak Ereğli ve köylerin genelinde bir çok bölgede satış ve taahhüt hizmeti vermektedir.

Ereğil sıhhi ve mekanik tesisat firması olarak; Size en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Uzun yıllardır sektörümüzde faaliyet göstermekteyiz. Deneyimimizi ve potansiyelimizi müşterilerimize en verimli şekilde sunmak için; Uzman mühendislerimiz, teknisyenlerimiz ve personelimiz ile çözümler üretiyoruz ve çözümler sunuyoruz. Sadece Ereğli tesisat noktasında değil aynı zamanda tüm ilçelerde de aynı anlayış ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Teknik kalitemiz ve uygulama sonrası servisimizle hizmet kalitemizi en üst düzeye çıkarmak ve müşteri memnuniyetini sürekli arttırmak için dünya standartlarına uygun olarak çalışıyoruz.

Yeni sistem ekipmanlarımız ve profesyonel ekibimizle kaliteli hizmet veriyoruz. Firmamız kaliteli üretim, kaliteli ürün anlayışı ve uzman kadrosu ile günümüz dünyasındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hizmet ağını sürekli geliştirmekte ve yenilikçi bir yaklaşımla çalışmalarına devam etmektedir. İnsan ve çevre sağlığı açısından insana ve çevreye saygı ilkesinden taviz vermiyoruz. Ereğli tesisat firması olarak; teknik çözüm ürünleri, teknik ekip, ürün ve hizmet kalitesi ile güçlü bir hizmet mercii olmaya devam ediyoruz.

 

MİSYONUZMUZ

Misyonumuz, müşterilerimize mümkün olan en kaliteli profesyonel hizmeti sunarken; malzeme, uygulama güvenilirliği, çeşitli uygulama ve fiyat ile sektörümüzde genel olarak en çok tercih edilen firma olmak amacındayız. Satın alma aşamasından teslimata kadar her aşamada insanlara, çevreye ve doğaya ve hizmetimize saygımızı sunarak ülkemizde ve dünyada örnek bir kurum olma potansiyeline sahibiz. Endüstrimiz için vazgeçilmez ve değişime açık, yenilikçi bir anlayışla ileriye dönük hedefler belirliyoruz. Sektördeki liderliğini sürdüren firmamız; Müşteri odaklı çalışma anlayışı kapsamında müşterilerine en iyi ürün ve hizmetleri sunmak, müşteri sadakati kazanmak ve mutlak müşteri memnuniyetini artırmak için faaliyetlerini sürekli geliştirmektedir.

 

VİZYONUMUZ

Ürün ve hizmetlerimizi her zaman müşterilerimizin istekleri doğrultusunda geliştirerek müşteri memnuniyetini sağlamaktayız. Ülkemizde mercii olarak kendimizi sürekli yenileyerek ve geliştirerek devam ediyoruz. Mevcut konumumuzu koruyarak ileriye gidebilmek amacından taviz vermemekte ve deneyimlerimize kazanımlar ekleyerek uygulamalarımızı her gün doğru kararlarla sürdürüyoruz.

DEĞERLER
Mühendisliğin her yönünü en efektif şekilde kullanarak çözüm üreten ve müşterilerinin mutlak güvenini kazanan Türkiye’nin alanındaki önde gelen mühendislik firması olmaktır.

19 Temmuz 2024

İlgili Terimler :

MUHAMMET AVAN 0536 344 5445

AHMET AVAN 0541 861 9220

ADRES: Alparslan Mah. Anıt Cad. No:13 C (Emniyet Yolu Üzeri) Ereğli-Konya